Venda d'entrades

CLARA PEYA // PAS DOBLE

Dissabte 7 d’agost
Piscina d’Estiu
c. de Gelida, s/n
Martorell
Gratis

CLARA PEYA // PAS DOBLE

Dissabte 7 d’agost
Gratis

Data Hora
07
Agost Dissabte
22:30 h (EXHAURIDES)

Clara Peya presenta el seu onzè disc Perifèria. La pianista i compositora s’inspira aquest cop en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Les perifèries reals i emocionals que genera un sistema hostil que no ens abraça a totes.

Costa encaixar en una societat que veu la diferència com una amenaça i se centra a perpetuar els privilegis i les zones de confort de cadascuna. La Clara ens proposa posar la mirada en aquests “no-llocs” en un viatge a les fronteres del so a través d’un estil pop amb electrònica minimalista. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme magnètic.

Amb una personalitat artística contagiosa i torrencial, en directe es despulla, es transforma i capta l’atenció del públic de manera hipnòtica. Activista i lluitadora incansable, va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social.

Més informació: pas.martorell.cat/programacio/clara-peya/


MESURES DE SEGURETAT:

  • Cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 1.5 metres.
  • L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment.
  • A l'entrada de l'espai hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
  • L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
  • L'accés i la sortida es farà de manera esglaonada i sota control del personal d'acomodació per garantir la distància de seguretat.
  • No es facilitarà cap full ni programa de ma. La informació estarà únicament disponible en línia.
  • Caldrà arribar als espais de representació amb prou antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
  • Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda't a casa. Segur que tenim l'oportunitat de retrobar-nos ben aviat.

Anul·lar entrades gratuïtes

Si voleu anul·lar la reserva d'entrades gratuïtes, només heu d'enviar un correu a cultura@martorell.cat indicant les entrades que voleu alliberar.