Venda d'entrades

LO PAU DE PONTS | Del poble a la ciutat // MONOLOADDICTES

Divendres 16 de desembre
Auditori Joan Cererols
Pl. de les Cultures, sn
Martorell

LO PAU DE PONTS | Del poble a la ciutat // MONOLOADDICTES

Divendres 16 de desembre

Data Hora
16
Desembre Divendres
22:30 h
Comprar

Lo Pau de Ponts ofereix un espectacle d'humor musical en què durant una hora i quart brinda al públic un tema dedicat exclusivament per al poble que acull l'actuació, cançons versionades en clau d'humor, cançons festives de Festa Major i garrotins personalitzats al moment per al públic assistent.

Pau Pinós es va convertir en Lo Pau de Ponts -prenent el nom del seu poble natal, a la Noguera-, en una trajectòria de radiofonista, youtuber i, ara, cantautor. En Pau va descobrir la primera peça d'aquesta nova etapa, "Del poble a la capital", mantenint el seu humor habitual i l'orgull de la seva identitat de poble. Seguint la mateixa idea, Pinós ha desenvolupat una desena de cançons que, agrupades a Ojo que hai arribat! (Crea Music, 2021), esdevenen el seu debut discogràfic.

L’artista lleidatà s’ha convertit en pocs anys en un dels artistes més coneguts del país i ha recorregut tot Catalunya amb la seva guitarra i la seva naturalitat, espontaneïtat i alegria. Com diu ell mateix, toca “arreu pels padrins, a les tietes i a la canalla”. Ara, s’atreveix amb les seves pròpies cançons i enfila una nova etapa.

Preus
  • 12,00 €

    Anticipada

  • 15,00 €

    Taquilla