Venda d'entrades

EDU SOTO | Mas vale solo que ciento volando // MONOLOADDCITES

Divendres 19 d’abril
Teatre El Progrés
c. del Mur, 64
Martorell

EDU SOTO | Mas vale solo que ciento volando // MONOLOADDCITES

Divendres 19 d’abril

Data Hora
19
Abril Divendres
22:30 h
Comprar

Más vale solo que ciento volando reloaded”, un show on el monòleg, la comèdia musical, la improvisació i la interacció amb el públic tornen el directe a aquest artista inclassificable. Perquè Edu Soto cantarà i ballarà per a tu, i segurament toqui algun instrument, i fins i tot composi alguna cançó amb tu, i coneixent-lo com el coneixem, s'acabarà ficant a la pell d'un munt de personatges.

Más vale solo que ciento volando reloaded”, et mostrarà els ocells que voletegen al cap d'aquest artista, que mai no has oblidat on el vas veure per primera vegada. Oi què no?

Edu Soto sense cap mena de dubte és un dels artistes més polifacètics i multidisciplinaris que ha sortit del nostre país. Actor, cantant, músic, ballarí i un autèntic mestre de la improvisació i interpretació. Edu Soto ha fet cinema, teatre, TV i també musicals. Sens dubte hi ha molt poques coses que se li resisteixin a aquest artista i molt pocs que puguin fer tant com ell. Un geni de l'humor, la comèdia i també del teatre clàssic en el gènere dramàtic, com ha demostrat moltes vegades…

Preus
  • 20,00 €

    Anticipada

  • 24,00 €

    Taquilla